Dit zeggen mensen over mij

Ellen komt als persoon zeer gedreven, energiek, optimistisch en daadkrachtig over. Nog fijner is dat ze dit dubbel laat terugkomen in haar handelen als projectleider. Het complexe thema ‘personen met verward gedrag’ heeft zij binnen enkele maanden een enorme ‘boost’ gegeven waardoor de diverse deelprojecten binnen het thema snel en grondig vorm hebben gekregen. Ellen verbindt diverse partijen, zet koers uit waarbij zij evenzeer veel ruimte geeft voor input en openstaat voor feedback. Dank voor de betekenisvolle en inspirerende inbreng!

Dirk Jimmink, projectleider Limburg Personen met verward gedrag

Kwaliteitsverbeteringen in de zorg-en hulpverlening gaan steeds meer over het verbinden van professionals ten gunste van het pad van de burger of cliënt. Ellen beschikt over een unieke combinatie van gedreven enthousiasme en professionele kennis en kunde. Dankzij deze combinatie is Ellen in diverse projecten zowel kartrekker als verbinder. Zo is het project ADHD bij jeugd in Midden-Brabant pas echt gaan vliegen toen Ellen als projectmanager aan de slag ging. Hier is ze actief op het snijvlak van de zorgverzekeringswet, jeugdwet en WMO. Inmiddels kom ik haar op diverse manieren in verschillende regio’s tegen, waarbij haar enthousiasme aanstekelijk doorwerkt binnen de projecten. Met veel plezier werk ik met haar samen, en voorzie daar ook in de toekomst goede mogelijkheden in. Of ik haar aan zou raden voor een project? Zonder twijfel!

Rudolf Keijzer, operationeel directeur PRO-RCH

Ik heb Ellen leren kennen als een gedreven enthousiaste projectleider, die binnen projecten verschillende belangen weet te bedienen, deze kan duiden en verbinden. Vanuit een duidelijk, door haar geformuleerde projectopdracht, weet zij zelfstandig aan de slag te gaan en schakelt zij met opdrachtgevers en belanghebbenden van verschillend niveau, op het juiste moment, over de juiste thema’s. De voortgang is daardoor goed te volgen en de resultaten worden gerealiseerd. Kennis vanuit andere opdrachten wordt ingebracht, iets wat helpt en maakt dat iedereen leerervaringen op kan doen.

Marjon van de Mortel, Zorgdirecteur sector Groene Kruis Thuiszorg

Als programmamanager samengewerkt met Ellen als Projectleider voor het Provinciale Project binnen ProVita Reuver Centrum voor Gezondheidszorg. Ellen is gedreven in wat zij doet en weet anderen goed te motiveren en enthousiasmeren. Het slotsymposium was perfect georganiseerd en ook de verdere afhandeling van het project werd door Ellen snel en accuraat afgehandeld!

Monique Lemmens, Programma-manager Robuust

Ellen Struijcken weet op zeer energieke wijze een opdracht te vertalen naar een concrete aanpak. Daarbij verbindt zij waar nodig de belangen van verschillende stakeholders.

Ze is goed op de hoogte van de ontwikkelingen in het veld en heeft geen moeite met het bijschaven van de strategie op het moment dat de externe factoren veranderen.

Ellen zorgt voor een prettige samenwerking en dankzij haar hands-on mentaliteit neemt ze je ook tijdens de implementatie veel werk uit handen.

Plonie Soeters, Beleidsmedewerker Landelijke Huisartsen Vereniging

Ellen heb ik in de voorbije jaren in Midden- Brabant van zeer nabij meegemaakt. En door de diverse rollen die zij in opvolgende organisaties heeft vervuld heb ik een goed beeld van haar gekregen. Ellen is wie ze is: spontaan, accuraat en volstrekt transparant. Werkt met een hoge mate van zelfstandigheid en is pro-actief. Als projectleider ouderenzorg heeft ze laten zien dat ze ook over tactisch inzicht en doorzettingskracht beschikt.
Daarnaast is haar open karakter ook heel fijn voor collega`s. Zij werkt zo dat ook anderen profiteren van haar energie. De schriftelijk producten en presentaties zijn van hoge kwaliteit. Zij weet prima met de artsen in onze organisaties te werken. Ook onze samenwerkingspartners in de regio delen mijn enthousiasme over haar kwaliteiten. Ik ben heel blij dat zij nu in de rol van zzp-er ook in de komende periode voor het project ouderenzorg als projectleider blijft functioneren.

Theo Bisschops, algemeen directeur Zorggroep RCH Midden-Brabant

Samenwerken met Ellen gaf altijd nieuwe energie. Ellen is een gedreven resultaat gerichte adviseur en projectleider met een sterke ambitie. Een ambitie die bij Robuust gericht was op het versterken van de positie van burgers en patiënten in de wereld van zorg en welzijn.

Joos Vaessens, Directeur-bestuurder

Samen met Ellen een project opgestart in de eerste lijns gezondheidszorg. Ik heb Ellen leren kennen als een enthousiaste en doortastende en slimme vrouw die met veel energie ons project vooruit heeft gebracht.

Peter de Doelder, lid bestuur Landelijke Huisartsen Vereniging kring Zeeland