DIT BEN IK

Mijn naam is Ellen Struijcken. Al geruime tijd werk ik als projectleider en adviseur binnen de zorg en het sociale domein. Mijn kracht zit in het verbinden van mensen en initiatieven, het praktisch vertalen van complexe vraagstukken en het ‘meenemen’ van mensen in veranderingen. Ik ben daarin resultaatgericht (zonder het proces uit het oog te verliezen), kan snel schakelen en denk pro-actief mee. Daarbij houd ik altijd scherp voor ogen wat de beoogde veranderingen nu echt opleveren voor de mensen zelf.
Wat mij kenmerkt in mijn werk is dat ik altijd probeer ideeën en behoeftes van de opdrachtgever concreet te maken, zodat er handvatten ontstaan om verbeteringen door te kunnen voeren. Daarnaast implementeer ik deze ook. Hierdoor zorg ik ervoor dat goede plannen niet in de kast belanden.
Ik voel me thuis in de dynamiek van verschillende rollen, opdrachtgevers en projecten. Als zelfstandig adviseur en projectmanager komt die dynamiek goed tot zijn recht. Projecten binnen de eerstelijn, het sociale domein en de ouderenzorg hebben daarbij altijd mijn bijzondere aandacht gehad. Vandaar dat ik daarin mijn belangrijkste expertise heb opgebouwd.